Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Beauty Beauty
Romantični Vremeplov

Romantika u punom zaletu je ono što modna publika, ali i buduće mlade, očekuju da vide na svakoj Valentino Haute Couture reviji. Upravo to je ono što smo i dobili!

Venčanje na Pisti

Venčanje na Pisti

Jean Paul Gaultier sa svakom novom kolekcijom ispriča po jednu priču. Njegova Haute Couture kolekcija za naredno proleće ispričala je priču o- venčanju.

Beauty Beauty
Delikatno i Prefinjeno

Retko kada naše buduće mlade pozivamo da se porede sa princezama iz bajki, ali nova Haute Couture kolekcija modne kuće Elie Saab inspiriše nas upravo na to- i sa dobrim razlogom!

Povratak u Budućnost

Povratak u Budućnost

Iz nove Haute Couture kolekcije brenda Christian Dior izdvajamo za buduće mlade formu koja podrazumeva istaknuti struk i dugačku bogatu suknju A-oblika.

Chanel Bajka od Papira

Od papirne bašte u scenografiji do šlepa venčanice na kom je 15 devojaka radilo mesec dana. Chanel Haute Couture kolekcija za proleće potvrdila je još jednom nenadmašnu veličinu ove modne kuće.

Beauty Beauty
Romantična Poezija Visoke Mode

Pogledajte maestralnu Haute Couture kolekciju kuće Giambattista Valli za proleće 2015, koja je juče predstavljena na nedelji visoke mode u Parizu.

Beauty Beauty
Versace Atelier za proleće 2015

Haute Couture Fashion Week počeo je u Parizu, sa sjajnom Versace revjom kao jednom od prvih prikazanih.

Beauty Beauty
Cvetna Romantika

Uvek smo raspoloženi za otkrivanje neobičnih novih modela venčanica. Kolekcija brenda BHLDN za naredno proleće obiluje upravo onakvom romantičnom svežinom kakvu smatramo idealnom za autentičnu prolećnu mladu.

Beauty Beauty
Oscar de la Renta, Jesen 2015

Pogledajte kompletnu kolekciju venčanica brenda Oscar de la Renta za jesen 2015, koja je ujedno i poslednja pod dizajnerskom palicom modnog velikana de la Rente lično.

Vera Wang: Nova Kampanja

Vera Wang: Nova Kampanja

Američka dizajnerka Vera Wang predstavila je ove nedelje svoju zvaničnu kampanju za novu prolećnu kolekciju venčanica!

123456789101112