Venčanice

Šta predlažu vodeći svetski dizajneri venčanica ove sezone, kako da odaberete najbolji kroj za svoju figuru, sa kojim modelima venčanica ne možete da pogrešite... Informišite se, inspirišite se i odaberite onu pravu!

Beauty Beauty
Posuta zlatom

Zamislite sobu punu elegantnih belih haljina i svetlucavog zlata.

Beauty Beauty
Reem Acra- Prolećna kolekcija za 2015.

Ova fantastična kolekcija rešava dilemu moderne mlade kada je odabir izgleda za najvažniji dan u pitanju.

Beauty Beauty
Venčanice za kojima uzdišemo

Dostojanstvene, elegantne, sofisticirane i tako upečatljive i šik.

Beauty Beauty
Šljokičasto- paperjaste venčanice od Kavier Gauche Papillon

Leptiri na venčanicama nikada nisu izgledali tako šik kao u novoj, predivnoj D'Amor kolekciji Kavier Gauche Papillon za 2015.

Šik minimalizam i Pamela Usanto

Jedna od najpoznatijih Indonežanskih dizajnerki Pamela Usanto, prvu kolekciju za mlade lansirala je 2010. Tri godine kasnije, prikazala nam je svoju prvu samostalnu kolekciju koju je nazvala “5”.

10 dekadentnih vintage venčanica

Očaravajuća nova prolećna BHLDN kolekcija je lansirana i, oh, ona je tako lepa!

Beauty Beauty
Spektakularna Inbal Dror

Najavljujemo prolećnu sezonu venčanja divljim naletom fantazije venčanica, predstavljajući vam još jednu dozu lepote koja će vas ostaviti bez daha!

Beauty Beauty
Otvorena Ramena

Ovaj trend sve je prisutniji u svetu modernih venčanica, te vam savetujemo da ga ozbiljno uzmete u obzir. Budući da unosi izvanrednu dozu elegancije, sigurni smo i da će vam se dopasti!

Beauty Beauty
Venčanica inspirisana parfemom

Kuća Guerlain nedavno je predstavila svoj novi parfem Bouquet de la Mariée, a poznata pariska modna dizajnerka Delphine Manivet tim povodom osmislila je venčanicu od čipke u ampir stilu

Beauty Beauty
Nova kolekcija Laure de Sagazan

Poznata po venčanicama savršenog kroja i retro stila, pariska dizajnerka Laure de Sagazan predstavila je svoju novu kolekciju za 2015. godinu.

123456789101112