Organizacija

Sanjali ste od detinjstva o tom savršenom danu, ali sada je vreme da otkrijete kako te snove pretočiti u stvarnost- dobrom organizacijom! 

Beauty Beauty
Last Night A DJ Saved My Life

Ako ste odlučili da unajmite DJ-a za svoje venčanje, predlažemo vam da unapred obavite ovih nekoliko stvari, kako bi sve zvučalo kako treba na dan proslave!

Beauty Beauty
Uređivanje Novog Doma

Nakon venčanja sledi jedna slatka muka: uređivanje i dekorisanje ljubavnog gnezda! Uz ovih nekoliko saveta, izbegnite najčešće greške koje možete napraviti prilikom opremanja vašeg novog doma.

Beauty Beauty
Neseser za hitne slučajeve

Toliko je sitnih i minornih nezgoda koje mogu da se dogode ničim izazvane, 15 minuta pred početak ceremonije, ali ne dozvolite da u tom slučaju nastane panika! Prosledite ovaj spisak svojoj kumi i neka stvarima sa njega napuni neseser koji će biti blizu vas tokom celog dana – za svaki slučaj!

Beauty Beauty
Zimski Medeni Mesec

Predlažemo vam da preskočite Evropu i pobegnete od hladnoće, na neku od ovih fenomenalnih tropskih destinacija!

Beauty Beauty
Kako da Uživate u Svom Venčanju

Često se dešava da mladenci, nakon meseci provedenih pripremajući savršenu proslavu, sam dan venčanja provedu baveći se rešavanjem sitnih propusta. Obratite pažnju na ovih nekoliko stvari unapred, kako biste zaista mogli da se opustite kada dođe i taj veliki dan!

Beauty Beauty
Kišno Venčanje

Tek što je osvanuo dan vašeg venčanja, a napolju se dešava provala oblaka. Pa šta? Ne dozvolite da vam kiša pokvari ovaj poseban dan! Uz nekoliko dodatnih priprema, loše vreme ne mora da znači i propalu žurku!

Beauty Beauty
Uloga Kume na Venčanju

Došao je i taj trenutak- najbolja drugarica se udaje i pitala je baš vas da joj budete kuma! Polaskani ste, presrećni, a pustili ste i koju suzu, ali sasvim sigurno ste se ubrzo zabrinuto zapitali „uh, šta se sve od mene očekuje da uradim?!“

Beauty Beauty
Korisni Detalji

Ako ste odlučili da se venčate napolju, nikako ne smete da zaboravite na ovih nekoliko detalja koji će zaštititi vaše goste od potencijalnih neprijatnosti.

Beauty Beauty
Pozivnica za Venčanje

Pozivnica je prvi vizuelni kontakt vaših zvanica sa stilom vašeg venčanja. Potrudite se da bude šarmantna, jedinstvena i u skladu sa atmosferom kojoj stremite na samom venčanju.

Spontane Fotografije

Spontane Fotografije

Ovo je definitivno stavka u koju treba da investirate. Na album sa ovim fotografijama ćete se osvrtati ceo život i želećete da vidite iskrenost i pravu atmosferu!

123456