Ketering

Zaboravite na tradicionalne jelovnike i potrudite se da kreirate nezaboravni ukusni meni za svoje goste!

Tematski švedski stolovi

Umorni ste od tradicionalne hrane na venčanjima? Otkrivamo vam nekoliko ukusnih alternativa za moderna slavlja

Sir i vino

Sir i vino

Posle ceremonije venčanja, u kasno poslepodne serviranje sireva i vina može biti otmena alternativa klasičnoj večeri.

Venčanje u trendu: BBQ

Venčanje u trendu: BBQ

Ako želite da oraganizujete manje formalno venčanje, na otvorenom, a da bude trendi i opušteno, možda je vreme da razmislite o opciji – BBQ!

Savršeni koktel

Savršeni koktel

Za aperitiv sve je dozvoljeno, pa zašto onda ne biste bili maštoviti i na ovom polju? Predlažemo vam nekoliko koktela koje možete da uklopite sa temom svog venčanja.

Beauty Beauty
Kako Odabrati Pravo Vino

Vino je neizostavni deo posluženja na svakom venčanju. Međutim, izbor vina za venčanje je veoma važan i izazovan zadatak. Kada pripremate ovako značajno slavlje, mali detalji zaista puno doprinose celokupnom utisku, a izbor vina je svakako značajan „detalj“ u celoj priči.

Beauty Beauty
Špricer sa Narom i Ruzmarinom

Evo jednog sjajnog elegantnog koktela koji se savršeno uklapa u svadbeno, ali i praznično slavlje!

Beauty Beauty
Ponoćne Grickalice

Ako ste priredili super zabavno venčanje, vaši gosti će verovatno dugo posle ručka ostati na slavlju i igrati na podijumu. Zato ih iznenadite zanimljivim grickalicama oko ponoći!

Beauty Beauty
Savršena Sangria

Znamo da želite da vaše venčanje bude posebno i ispunjeno osvežavajuće originalnim detaljima. Zato vam predlažemo ovaj savršeni recept za sangriu, piće koje će vaši gosti pamtiti još dugo posle proslave!

Beauty Beauty
Stilizovani Jelovnik

Savršeno venčanje za pamćenje podrazumeva da će svaki i najsitniji detalj biti smisleno i tematski isplaniran i da ništa neće biti prepušteno slučaju. Jedan od tih detalja je i jelovnik koji možete štampati, ispisati rukom na papiru ili velikoj crnoj tabli, upakovati na specijalan način, prilagoditi estetici celokupnog venčanja...

Beauty Beauty
Sir Torta

Ok, ova "torta" svakako ne može da zameni pravu slatku tortu, ali je sjajna ideja za kreativan meze sto ili kao dopuna vinskom stolu.

123