Inspiracija

Reci Da PROSPERITETU I BOGATSTVU

Reci da životu je ciklus predavanja i radionica zasnovan na filozofiji Lujze Hej kroz koji učimo principe kreiranja zdravlja, prosperiteta, bogatstva, mudrosti i kvalitetnih odnosa, kako bismo ove dobrobiti mogli odmah da iskusimo u svom životu. Program vodi sertifikovani trener HYL i lajf i biznis kouč Ivana Anđić.  Reci Da PROSPERITETU I BOGATSTVU, 5. Mart 2016, 11-15h, Hotel Radisson Blu Old Mil “Bezgraničan prosperitet je moj i delim ga svima, blagosloven sam” Prosperitet je prirodno stanje svakog čoveka. Rađamo se da bi živeli prosperitetno. Kako spoljni uticaji kreiraju našu svest o svemu pa i prosperitetu, godinama imamo sve lošiju sliku o našim stvarnim mogućnostima, pa tako i živimo samo mrvice stvarnog bogatstva, naravno, nezadovoljni. Na Radionici Reci da prosperitetu i bogatstvu, osvešćujemo i “pretresamo” naša ograničavajuća uverenja menjajući ih i kreirajući novu sliku i nov život ispunjen svim blagostanjem koje želimo. Više informacija:  http://ivanaandjiccoach.rs Broj polaznika je ograničen, pa vas molimo da se informišete ili prijavite putem mejla ivana@recida.rs

Sofisticirana zimska venčanja

Zimska venčanja često su inspirisana praznicima, Novom godinom ili Božićem.

Beauty Beauty
Zimsko venčanje na kvadrat!

Jedan par odabrao je vreme pred katolički Božić za svoje venčanje i oduševljeni smo time kako su za njega iskoristili temu jelke.   Blogerka Sara Vikers (sa ClassyGirlsWearPearls) i modni preduzetnik Kil Džejms Patrik odlučili su se za neobično šarmantnu farmu božićnih jelki, koje su ukrasili jednostavnim belim ukrasima i postigli neverovatno bajkovit efekat.   Bravo za ideju,a mi jedva čekamo da prođe nekoliko dana od venčanja pa da na mladinom blogu budu objavljene slike u većoj rezoluciji.     

Beauty Beauty
Papaja + Maslina

Ova kombinacija boje savršena je za venčanje na plaži. Pozovite svoje najmilije da sa vama proslave vaš najvažniji dan ispod malinovog drveća.

Stigao je Novi Broj!

U sredu, 01.07.2015. na kioscima vas očekuje novi broj magazina Reci Da!

Upoznajte goste sa svojom kulturom

Umesto neobavezne ceremonije, mladenci u poslednje vreme žele da na venčanju predstave tradiciju i nasleđe svoje zemlje ili kraja.

Prvi poljubac na venčanju

Prvi poljubac na venčanju

Bilo da se radi o venčanju na plaži ili na nekom tradicionalnom mestu, od prvog koraka ka oltaru do konačnog osmeha kada izgovarate sudbonosno da

Beauty Beauty
Breskve sa kremom

Boje breskve- tako lepa i toliko dobra kombinacija nijansi za venčanja svih godišnjih doba!

Reci Da u 39 zemalja

Reci Da u 39 zemalja

Šta se dešava kada vi i vaš dragi ne možete da se dogovorite gde da se održi venčanje?

Beauty Beauty
Bidermajer- da ga smažeš

Bidermajer je zaista neophodan detalj koji zaokružuje mladin izgled i unosi malo „drame“ u celokupni utisak. Zato pažljivo birajte!

123456789