Burme

Pomažemo vam da odaberete najdragoceniji komad nakita koji će postati simbol vaše ljubavi!

Burme TRAJNE KAO I VAŠA LJUBAV

Burme TRAJNE KAO I VAŠA LJUBAV

Kao simbol ljubavi koja traje zauvek, burme su važan deo ceremonije venčanja, ali i kompletnog zajedničkog života posle.

Za čitav život

Kao i verenički prsten, i burma mora biti komad nakita koji ćete obožavati i posle dvadeset godina, ali odabir nekog od trendova za 2016. koji najviše pristaje vašem stilu može vam znatno olakšati izbor…Neobičan stil brušenjaTradicionalni oblici u kojima se brusi dijamant su suza i krug, ali razmislite o nekom sečenju koje nije tipično, npr. smaragdno, ovalno (ili markiza), ili odaberite oblik kruške. Ovakav…

Beauty Beauty
Crveno zlato

Volimo personalizovano prstenje koje pokazuje jedinstvenu ličnost onog ili one koja ga nosi. Kada je personalizacija u pitanju, u bridal svetu nema više pravila – tačnije, dozvoljeno je prekršiti svako od njih dok god ste sigurni da ćete prsten nositi još mnogo godina.Crveno zlato nosi dašak romantike i zato je uvek popularno u bridal svetu, bilo kao akcent ili u kombinaciji sa drugim plemenitim metalima. U sklopu sa platinom prstenu može dati veoma avangardan izgled.Srećno u izboru i, bez obzira da li ste upravo dobili verenički prsten ili tek treba da zajedno odaberete burme, ne zaboravite da je selfi sa novim prstenom obavezan!Kome da poverite izradu vaših burmi? Pogledajte u Reci Da predlozima, klikom na BURME.

Beauty Beauty
Trend više prstenja

Za holivudske zvezde poput Blejk Lajvli, Vitni Port ili Riz Viderspun, kada je dijamantsko prstenje u pitanju, ne važi formula "manje je više". Zbog toga viđamo sve više glumica ne samo sa jednom, već sa više burmi. Kako profesionalni organizatori venčanja tvrde, više prstenja na domalom prstu najaktuelniji je trend.  Kao bonus: Dodajte svojoj omiljenoj gomilici nakita po jedan prsten za svaku sledeću godišnjicu!

Kupovina nakita na nov način

Najnoviji trend u kupovini nakita dolazi nam iz Njujorka. Danas se u svetu bukvalno sve, od pice do skupocenog asesoara, poručuje preko interneta, s tim što je, kad je kupovina dragog kamenja u pitanju, ovo nama još nezamislivo, a izgleda da se i u Americi menja.

Beauty Beauty
Visok sjaj dijamanata

Neka vaš krupni kamen okružuje svetlucavi oreol Potpuno je razumljivo zašto buduće mlade priželjkuju ovakav prsten.

Beauty Beauty
Burme cvetnog dezena

Kada pričamo o konceptu neobičnog prstenja, burme cvetnih dezena mogu divno da izgledaju na ruci. Za sva vremena, cvet je zasigurno nešto jedinstveno.

Beauty Beauty
Dvostruka burma

Izdvajamo originalno dizajnersko rešenje dvostruke burme koje već na prvi pogled simbolizuje večnu povezanost u braku.

Unikatna Lepota Nakita

Beogradska Zlatara Aleksić već 15 godina je jedna od ključnih destinacija za ljubitelje kvalitetnog i modernog zlatnog i srebrnog nakita.

Malo Drugačija Burma

Ako ste ljubitelji savremenog dizajna i želite da to iskažete kroz svoju burmu, predlažemo vam da pogledate prstenje nekoliko autentičnih dizajnera nakita i odlučite se za nešto originalno i drugačije!

123